Υλικά
1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 ματσάκι φρέσκο θυμάρι κλωναράκια, επιπλέον για γαρνίρισμα
2 φλιτζάνια φρέσκο χυμό λεμονιού
1 αγγουράκι για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη, το θυμάρι και 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε μέχρι να πάρουν βράση. Με ένα κουτάλι ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, περίπου τρία λεπτά.
Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού και 6 φλιτζάνια κρύο νερό, σε μια μεγάλη κανάτα. Τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει (μπορεί να μείνει για περίπου μια εβδομάδα). Σερβίρουμε με πάγο και γαρνίρουμε με θυμάρι και μερικές λεπτές φέτες αγγούρι.
Στην υγειά σας!