«Φέτος και η Αθήνα, για πρώτη φορά, αλλά και η Θεσσαλονίκη, θα γευθούν την εξαιρετική ποικιλία των «Τραγανών», αυτό τόνισε σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κερασοπαραγωγών Ροδόπης, Τοπάλ Φερού.
Αμέσως μετά ξεκινούν και οι εξαγωγές προς την Ρουμανία και τη Ρωσία, αγορές που αναγνώρισαν την αξία των κερασιών.
«Έχουμε γύρω στα 450 μέλη στο συνεταιρισμό μας και πλέον αρχίζουμε να κάνουμε ανοίγματα και σε άλλες δενδροκομικές καλλιέργειες, όπως μηλιές και αχλαδιές. Στα σχέδιά μας είναι να προχωρήσουμε και στην κατασκευή μιας μεταποιητικής μονάδας, η οποία θα παρασκευάζει γλυκό κεράσι, μαρμελάδα και λικέρ», σημείωσε καταλήγοντας ο κ. Φερού.