inpost.gr | Mέσα στα γεγονότα

module and plugin to add google adsense to joomla based websites

Πεμ09082012

Μνημείο πεσόντων Ελλήνων αεροπόρων Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Θάσο

  • PDF
Μνημείο πεσόντων Ελλήνων αεροπόρων Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Θάσο
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θάσου, ο Δήμος Θάσου διοργανώνει, την Κυριακή 24 Ιουνίου, τελετή μετεγκατάστασης του μνημείου Ελλήνων πεσόντων αεροπόρων του Α' Παγκοσμίου Πολέμου που βρίσκεται στη Σκάλα Πρίνου.

Στόχος του Δήμου Θάσου είναι η αντικατάσταση του παλιού μνημείου του με ένα μνημείο από θασίτικο ολόλευκο μάρμαρο και η τοποθέτησή του σε εμφανές σημείο στο λιμάνι του Πρίνου.

Η τελετή αποκαλυπτηρίων του νέου μνημείου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Kavala Air Show» που φέτος θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στην Καβάλα.

Σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Θάσου, έγινε από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης «Kavala Air Show» Παναγιώτη Γεωργιάδη η παρουσίαση των βασικών στοιχείων της τελετής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού του νησιού καθώς και εκπρόσωποι των δύο ναυτιλιακών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Θάσο. Συζητήθηκαν τρόποι διακίνησης τουριστών και επισκεπτών στο πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Οι λεπτομέρειες του προγράμματος της τελετής εγκαινιασμού του νέου μνημείου θα ανακοινωθούν λεπτομερώς από τον Δήμο Θάσου και τον υπεύθυνο της διοργάνωσης «Kavala Air Show» Παναγιώτη Γεωργιάδη.
  • EDITORIAL

  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ